Vrouwen aantrekken

Kapsalon voor heren te Zulte (Olsene) voor een stoere en toffe look

Trendy kapsels enkel voor dames? Niet meer! Kijk maar eens naar de sportwereld… Nooit eerder werden herenkapsels zo vaak in de media besproken als de laatste jaren. Meer en meer mannen vinden het minstens even belangrijk er goed uit te zien als hun vrouw. Een mooi kapsel, ook  voor heren, is dus niet langer taboe.

Bij mannen bestaat het werk van een kapster vooral in het knippen en verzorgen van het haar.  Daarom zorgen wij in ons kapsalon voor heren te Zulte (Olsene) dat u in onze zaak steeds terecht kan voor de laatste nieuwe trends aangaande herenkapsels. Op die manier  kan iedere kerel er hip en stoer uitzien en ongetwijfeld veel indruk maken op het vrouwelijk schoon.

De verzorging van het haar en de hoofdhuid hoort bij de dagdagelijkse verzorging. Ook voor de heren zijn er inmiddels speciale producten ontwikkeld die het haar van de man van de noodzakelijke voedingsstoffen voorzien. In ons salon maken wij gebruik van kwalitatief zeer hoogstaande producten die zorgen voor een optimale verzorging.

Kom langs in ons salon waar zowel vrouwen als heren uit Zulte (Olsene) terecht kunnen voor een mooie coupe, een leuke snit en uiteraard een leuke babbel. Wij  zullen ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u nalaten!

Openingsuren

  • Di: 8:00 - 12:00 (Dinsdagnamiddag gesloten)
  • Woe: 8:00 - 16:00
  • Do: 10:00 - 20:00
  • Vr: 7:00 - 18:00
  • Za: 7:00 - 16:00

Contacteer ons!0483 29 23 470483 29 23 47