Voor jong en oud

Kapsalon voor vrouwen in Zulte (Olsene) met een schat aan ervaring

In ons kapsalon kunnen zowel mannen, vrouwen als kinderen uit Zulte (Olsene) terecht om de haardos te laten verzorgen maar uiteraard bestaat onze grootste groep klanten uit vrouwen. Tenslotte is de vrouw nog altijd hét toonbeeld van schoonheid en elegantie en is er mooi uitzien voor de “females” onder ons nog altijd van groot belang.

Vaak weten onze klanten dat ze dringend een nieuwe look willen maar nog vaker gebeurt het dat ze eigenlijk totaal nog geen idee hebben hoe ze dit nu juist zien. Willen ze een nieuwe kleur, een nieuwe snit, krullen,… In dit geval helpen wij de klant door eerst en vooral het huidig kapsel  te bekijken en bovendien goed te overwegen met wat de klant goed en mooi zou staan.

Keer op keer zorgt dit voor fantastische resultaten en klanten die zeer tevreden zijn. Ze voelen zich goed, jong en verzorgd en dat is nu net ons doel!

Kom langs en ontdek onze kennis en ervaring. Want ook voor u kunnen we heel wat anders doen dan enkel uw haar wat in te korten of te kleuren. Wij willen meer zijn, met andere woorden een kapsalon waar vrouwen uit Zulte (Olsene) of andere gemeentes zich dus echt op hun gemak en relaxed voelen.

Openingsuren

  • Di: 8:00 - 12:00 (Dinsdagmiddag gesloten)
  • Woe: 8:00 - 16:00
  • Do: 10:00 - 20:00
  • Vr: 7:00 - 18:00
  • Za: 7:00 - 16:00

Contacteer ons!0483 29 23 470483 29 23 47